Wat zijn goede schoenen?

Goede schoenen zijn niet voor iedereen dezelfde schoenen. Elke voet is anders en stelt andere eisen aan een goede schoen. Om u, bij klachten, een goed schoenadvies te kunnen geven is het dus belangrijk dat u bij ons een afspraak maakt. Dan kunnen we u een advies op maat geven. Na een voetonderzoek krijgt u een advies waar u op moet letten bij een eventuele aankoop van nieuwe schoenen. Dit kan zijn voor sportschoenen, wandelschoenen of confectieschoenen.

Wij leveren semi-orthopedische schoenen van diverse merken. Daarvoor beschikken wij over een ruime passerie met diverse breedte en hoogte maten. Daarnaast leveren wij werk- en verbandschoenen.

In ons advies willen we graag neutraal en transparant blijven. Zodoende werken wij voor sport- en confectieschoenen nauw samen met diverse winkeliers in de regio. Op deze manier kunt u zelf beslissen waar u de schoenen aanschaft.

 

Nieuws

Nieuw! Stoomreiniger voor alle soorten schoenen. Stoom zorgt ervoor dat het vuil loslaat van leer, suède of nubuck en kan de meeste vlekken verwijderen.

 

Laat u voeten ook eens heerlijk verwennen en verzorgen door een bezoekje aan de Medisch pedicure.

De Medisch pedicure is elke woensdag ochtend en donderdag aanwezig op afspraak!

www.pedicuregroeneveld.nl