Sportaanpassingen

Aanpassingen aan sportschoenen kunnen zowel in- als uitwendig plaatsvinden. Dit hangt af van de mogelijkheden van de schoenen en de klachten.

Inwendig kunnen de sportschoenen worden aangepast door middel van aanpassing van het voetbed. Dit kan bestaan uit een aanpassing van uw huidige voetbed. Maar indien uw eigen voetbed niet geschikt is voor de noodzakelijke aanpassing maken we een nieuwe inlay op maat in uw sportschoen. Die zorgt dan voor de juiste steun voor uw voeten.

Uitwendig kunnen de sportschoenen worden aangepast bij beenlengteverschil. Of als de afwikkeling veranderd moet worden door middel van een extra tussenlaag bij verminderde buigzaamheid van de voorvoet.

Bovenstaande geldt ook voor aanpassingen aan confectieschoenen.

Aan voetbalschoenen kunnen wij extra noppen aanbrengen. Ook kunnen we een combinatie maken van noppen.  Wij vervangen dan de huidige rubber noppen voor een deel door uitschroefbare aluminium noppen. Dit om de grip en stabiliteit van de voetbalschoen te vergroten. Er wordt wel gekeken naar het afwikkelen van de schoen.

Schaats- en skischoenen kunt u bij ons ook laten aanpassen. Dit kan alleen inwendig met een minimale correctie i.v.m. de ruimte in deze schoenen. Maar deze minimale correctie is vaak al voldoende om van de klachten af te komen.

Vele topsporters zijn u bij ons al voorgegaan: van voetballers tot hockeyers en van hardlopers tot schaatsers! Maak vandaag nog een afspraak om uw sportongemakken te laten analyseren. 

 

Nieuws

Nieuw! Stoomreiniger voor alle soorten schoenen. Stoom zorgt ervoor dat het vuil loslaat van leer, suède of nubuck en kan de meeste vlekken verwijderen.

 

Laat u voeten ook eens heerlijk verwennen en verzorgen door een bezoekje aan de Medisch pedicure.

De Medisch pedicure is elke woensdag ochtend en donderdag aanwezig op afspraak!

www.pedicuregroeneveld.nl