Schoenreparatie

Ons bedrijf is gestart op 1 april 1933. De reparatie van schoenen en laarzen betekent voor ons geen bijzaak, maar een uitdaging om met de door ons geselecteerde topmaterialen uw schoenen weer optimaal te herstellen.

Wij zijn tevens in het bezit van het diploma "MEESTER SCHOENMAKER " wat voor u een kwaliteitswaarborg is omdat hier strenge kwaliteitseisen aan worden gesteld door het schoenmakersgilde. Indien gewenst worden uw schoenen gerepareerd met de originele materialen van Greve, van Bommel of van Lier.

Ook voor advies over onderhoud van uw schoenen of aanpassingen (b.v. het oprekken van een te smalle laars) aan uw schoenen bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u bij ons terecht voor een ruime collectie onderhoudsmiddelen. Crèmes, veters, inlegzolen, spanners of schoenverf, we hebben het allemaal op voorraad.

Een goede reparatie vraagt zorgvuldigheid, vakmanschap en tijd. Dat betekent dat er voor de meeste reparaties niet kan worden gewacht.
Normaal gesproken kunt u de gerepareerde schoenen na drie werkdagen weer ophalen. 

Als extra service werken wij nu ook samen met de Primera in Overveen aan de Bloemendaalseweg 234. Daar kunt u uw schoenen ook ter reparatie aanbieden en na enkele dagen weer ophalen. 

Met andere woorden: wij bieden u een totaal pakket wat betreft het onderhoud van uw schoenen!

            

Nieuws

Wij zijn verhuisd u bent welkom in onze nieuwe winkel op Rijksstraatweg 62-64. 


 

Laat u voeten ook eens heerlijk verwennen en verzorgen door een bezoekje aan de Medisch pedicure.

De Medisch pedicure is elke woensdag ochtend en donderdag aanwezig op afspraak!

www.pedicuregroeneveld.nl