Inlays/steunzolen

Steunzolen zijn corrigerende of ondersteunende inlegzolen. Ze passen in de meeste confectieschoenen. Een steunzool is daardoor een voorziening welke je aan de buitenkant niet kunt zien. Ze ontlasten de spieren, de banden en gewrichten in uw voet. Indicaties voor steunzolen zijn voet-, enkel- knie-, rug- en heupklachten. 

Steunzolen worden bij ons op maat gemaakt met verschillende materialen afhankelijk van uw wensen. 

Voor het aanmeten van steunzolen wordt een blauwdruk van uw voeten gemaakt. Daarna bekijken we via een podoscoop de lengte en de hoogte van uw voetgewelf. Ook doen we een loopanalyse om uw houding en looppatroon te bekijken. Tevens wordt de beweeglijkheid van uw voeten onderzocht.
Om tot een goede analyse te komen zijn uw "oude" schoenen hierbij nodig: de slijtage en stand van de gedragen schoenen verstrekken belangrijke informatie wat betreft de drukverdeling en vervorming. Belangrijk is dus dat u een paar extra schoenen mee neemt die gedragen zijn en die u eventueel bij ons kunt achterlaten zodat wij de juiste pasvorm kunnen maken.

Steunzolen vallen niet onder de basis zorgverzekering maar onder de aanvullende verzekering. Wij zijn aangesloten bij de N.V.O.S. en S.E.M.H. waardoor steunzolen uit het aanvullende pakket geheel of gedeeltelijk vergoed worden.

Voor overzicht vergoedingen Klik hier!

Voor het aanmeten van steunzolen is het maken van een afspraak noodzakelijk om voldoende tijd voor u te kunnen reserveren. Wilt u voor de zekerheid ook de gegevens van uw zorgverzekeraar mee nemen?

 

Nieuws

 Wij gaan verhuizen!
vanaf 14 augustus 2017 bent u van harte welkom op ons nieuwe adres:
Rijksstraatweg 62-64 


 

Laat u voeten ook eens heerlijk verwennen en verzorgen door een bezoekje aan de pedicure.

De pedicure is vanaf 16 augustus elke woensdag ochtend en donderdag aanwezig op afspraak!

www.pedicuregroeneveld.nl